Word lid van het Genootschap Onze Taal en sluit u aan bij dé vereniging van taalliefhebbers in het Nederlandse taalgebied. Als lid van Onze Taal ontvangt u tien keer per jaar het tijdschrift Onze Taal (op papier én digitaal) en mag u per e-mail gratis taalvragen stellen aan de Taaladviesdienst. Daarnaast profiteert u van kortingen op onze taaltrainingen en congressen. Gedurende uw lidmaatschap kunt u het digitale Onze Taal-archief raadplegen. Het archief gaat terug tot en met maart 1932.

Het lidmaatschap

U kunt op elk moment van het jaar lid worden. Het eerste lidmaatschap loopt twaalf maanden en wordt vervolgens automatisch verlengd. U kunt ná het eerste jaar op elk gewenst moment opzeggen. De opzegtermijn is twee maanden.

De prijs van een regulier lidmaatschap is € 47,50; studenten en CJP-houders krijgen korting. Voor bedrijven en onderwijsgemeenschappen bestaan collectieve tarieven. Voor adressen buiten Nederland gelden aangepaste tarieven. Tijdens het aanmeldproces wordt automatisch het tarief gekozen dat voor uw situatie geldt.

Wilt u het lidmaatschap eerst uitproberen? Kies dan voor een lidmaatschap met een looptijd van een half jaar. Uw lidmaatschap wordt dan níét automatisch verlengd. Na afloop krijgt u eenmalig een verlengingsaanbod.

Iemand anders blij maken met Onze Taal kan natuurlijk ook: u kunt een halfjaar- of jaarabonnement op het tijdschrift cadeau geven.