Grammatica & leestekens, 27-11-2018

Training praktische grammatica en leestekens

€ 275,00

Grammatica & leestekens, 27-11-2018

Doel

De training ‘Praktische grammatica en leestekens’ is een aanrader voor iedereen die teksten schrijft en/of corrigeert. Daarbij komen altijd vragen over grammaticale kwesties en leestekens naar voren. Bijvoorbeeld: is het ‘drie keer zo veel als/dan’ en ‘Moet er hier een komma of juist niet?’  Na deze training hebt u meer kennis van de struikelblokken en hakt u sneller de knoop door bij twijfelgevallen.

Bekijk het filmpje van de training ‘Praktische grammatica en leestekens’.


Voor wie?

Deze training is geschikt voor iedereen die zijn kennis van grammaticale kwesties en leestekens wil opfrissen. Wat zijn veelvoorkomende grammaticale struikelblokken en wat geldt als ‘fout’ en wat niet (meer)? Wat zijn de huidige conventies op het gebied van leestekens? Na deze training weet u wat u moet doen bij keuzes tussen hun/hen, als/dan, dat/wat. U haalt uw kennis over de functies van de verschillende leestekens op en u hanteert en corrigeert ze met zelfvertrouwen.

Waar en wanneer?

De training vindt plaats op een locatie in het centrum van Den Haag op dinsdag 27 november 2018 van 10.15 tot 16.00 uur (tussen 13.00 en 13.45 uur is er een pauze; de lunch is niet inbegrepen).

Korting voor leden van Onze Taal

Dan krijgt u korting op de training: u betaalt € 229,- in plaats van € 275,-.

Boekenpakket

Bij de training is een boekenpakket ter waarde van € 48,45 inbegrepen:

Prijs

Voor leden van Onze Taal kost de training  € 229,-; niet-leden betalen  € 275,-. (De kosten voor de training zijn vrij van btw). Voor ledenkorting kunt u bij uw aanmelding de volgende code gebruiken: TT005. De ledenprijs van  €  229,- geldt alleen voor leden met een regulier jaarabonnement, niet voor degenen met een proefabonnement. De ledenprijs geldt bovendien alleen voor een persoonlijk lidmaatschap. Als uw werkgever een bedrijfsabonnement op Onze Taal heeft, is daar dus geen korting op trainingen aan verbonden. Als u bij uw aanmelding voor een training lid wordt van Onze Taal, kunt u meteen van de ledenprijs profiteren!

Factuur naar uw werkgever

Inschrijven kan ook telefonisch, bijvoorbeeld als de factuur voor de training naar uw werkgever gestuurd mag worden. Bel ons secretariaat: 070 - 356 12 20 (tussen 13.00 en 16.30 uur) of mail uw gegevens (naam van de cursist, bedrijfsnaam incl. postadres en gegevens over het factuuradres naar administratie@onzetaal.nl).

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte is 14 personen. Zo is er veel ruimte om vragen te stellen en om te oefenen. Het minimumaantal deelnemers is 10. Als er twee weken voordat de training zal plaatsvinden minder dan 10 aanmeldingen zijn, gaat de training niet door.

PE-punten

Beëdigde tolken en vertalers kunnen voor het volgen van de opfristraining taalregels PE-punten aanvragen via de website van Bureau Wbtv