Opfristraining taalregels, 27-9-2018

Opfristraining taalregels

€ 275,00

Opfristraining taalregels, 27-9-2018

Doel

Na de training schrijft u sneller en met meer zelfvertrouwen. U hebt uw kennis van de belangrijkste taalregels opgefrist, zodat u veel minder aarzelt over spelling en grammatica, en over het plaatsen van de meestgebruikte leestekens. 

Bekijk het filmpje van de opfristraining taalregels.


Voor wie?

Deze training is geschikt voor iedereen die zijn kennis van de belangrijkste spellingregels wil opfrissen, niet meer wil twijfelen over veelvoorkomende grammaticale struikelblokken en meer inzicht wil hebben in de huidige conventies op het gebied van leestekens. Na deze training spelt u moeiteloos woorden als kortetermijnafspraken en privé-e-mailbericht. U hakt met zelfvertrouwen de knoop door bij kwesties als als/dan, dat/wat en hun/hen. En leestekens worden vooral hulpmiddelen die u doeltreffend inzet om uw teksten duidelijker en sterker te maken.

Waar en wanneer?

De Rozet, bibliotheek Arnhem. Donderdag 27 september 2018, van 10.15 tot 16.00 uur (tussen 13.00 en 13.45 uur is er een pauze; de lunch is niet inbegrepen).

Boekenpakket

Bij de training is een boekenpakket ter waarde van € 47,- inbegrepen:

Prijs

Voor leden van Onze Taal kost de training € 229,-; niet-leden betalen € 275,-. (De kosten voor de training zijn vrij van btw).Voor ledenkorting kunt u bij uw aanmelding de volgende code gebruiken: TT005. De ledenprijs van € 229,- geldt alleen voor leden met een regulier jaarabonnement, niet voor degenen met een proefabonnement. De ledenprijs geldt bovendien alleen voor een persoonlijk lidmaatschap. Als uw werkgever een bedrijfsabonnement op Onze Taal heeft, is daar dus geen korting op trainingen aan verbonden. Als u bij uw aanmelding voor een training lid wordt van Onze Taal, kunt u meteen van de ledenprijs profiteren.

Factuur naar uw werkgever

Inschrijven kan ook telefonisch, bijvoorbeeld als de factuur voor de training naar uw werkgever gestuurd mag worden. Bel ons secretariaat: 070 - 356 12 20 (tussen 13.00 en 16.30 uur) of mail uw gegevens (naam van de cursist, bedrijfsnaam incl. postadres en gegevens over het factuuradres naar administratie@onzetaal.nl).

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte is 14 personen. Dat is gedaan om cursisten alle ruimte te geven om vragen te stellen en om te oefenen. Het minimumaantal deelnemers is 10. Als er twee weken voordat de training zal plaatsvinden minder dan 10 aanmeldingen zijn, gaat de training niet door.

PE-punten

Beëdigde tolken en vertalers kunnen voor het volgen van de Opfristraining taalregels 5 PE-punten aanvragen via de website van Bureau Wbtv.