Complete training spelling, 13-09-2018

Complete training spelling

€ 275,00

Complete training spelling, 13-09-2018

Doel

Na de training bent u weer helemaal op de hoogte van de huidige spellingregels. U hebt inzicht in het systeem achter hoofdletters, kleine letters, aan elkaar schrijven en streepjesgebruik, waardoor u zelfverzekerd correct schrijft.

Bekijk het filmpje van de training spelling.

Voor wie?

Deze training is geschikt voor iedereen die niet alleen zijn kennis van de belangrijkste spellingregels wil opfrissen, maar ook meer inzicht wil hebben in de achtergronden bij de regels en in de probleemgevallen en uitzonderingen. Na deze training deinst u niet meer terug voor de keuze tussen hoofd- en kleine letters, d's en t's, spaties en streepjes, en spelt u moeiteloos woorden als geoutsourcet en Schotsewhiskydrinker.

Waar en wanneer?

De Chocoladefabriek (Bibliotheek Gouda). Donderdag 13 september, van 10.15 tot 16.00 uur (tussen 13.00 en 13.45 uur is er een pauze; de lunch is niet inbegrepen).

Boekenpakket

Bij de training is een boekenpakket inbegrepen:
Snelspelwijzer Onze Taal
Spellingwijzer Onze Taal
Taal top 100

Prijs

Voor leden van Onze Taal kost de training € 229,-; niet-leden betalen € 275,-. (De kosten voor de training zijn vrij van btw.) Voor ledenkorting kunt u bij uw aanmelding de volgende code gebruiken: TT005. De ledenprijs van € 229,- geldt alleen voor leden met een regulier jaarabonnement, niet voor degenen met een proefabonnement. De ledenprijs geldt bovendien alleen voor een persoonlijk lidmaatschap. Als uw werkgever een bedrijfsabonnement op Onze Taal heeft, is daar dus geen korting op trainingen aan verbonden. Als u bij uw aanmelding voor een training lid wordt van Onze Taal, kunt u meteen van de ledenprijs profiteren.

Factuur naar uw werkgever

Inschrijven kan ook telefonisch, bijvoorbeeld als de factuur voor de training naar uw werkgever gestuurd mag worden. Bel ons secretariaat: 070 - 356 12 20 (tussen 13.00 en 16.30 uur) of mail uw gegevens (naam van de cursist, bedrijfsnaam incl. postadres en gegevens over het factuuradres naar administratie@onzetaal.nl).

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte is 14 personen. Dat is gedaan om cursisten alle ruimte te geven om vragen te stellen en te oefenen. Het minimumaantal deelnemers is 10. Als er twee weken voordat de training zal plaatsvinden minder dan 10 aanmeldingen zijn, gaat de training niet door.

PE-punten

Beëdigde tolken en vertalers kunnen voor het volgen van de Complete training spelling PE-punten aanvragen via de website van Bureau Wbtv.