Studentlidmaatschap (België)

Studentlidmaatschap (België)

€ 23,00

Toegestane bestandsextensies om te uploaden: jpg, png, jpeg

* Vereiste velden

€ 23,00

Studentlidmaatschap (België)

Deze aanbieding geldt voor studenten in België die het tijdschrift op papier en digitaal willen ontvangen. Woon je in België en wil je het tijdschrift alleen digitaal ontvangen? Bekijk dan deze aanbieding.

Studenten kunnen met korting lid worden van Onze Taal. Als lid ontvang je het tijdschrift Onze Taal en krijg je gratis antwoord op je taalvragen. Handig als je een scriptie of essay moet schrijven. Bovendien krijg je als lid korting op onze trainingen (over spelling, grammatica, leestekens en zakelijk schrijven). 

Digitale versie van Onze Taal

Als lid ontvang je zowel de papieren als de digitale versie van Onze Taal. Het digitale tijdschrift biedt enkele extra's ten opzichte van de papieren versie, zoals koppelingen naar websites. Leden hebben ook toegang tot het archief met daarin alle tot nu toe verschenen jaargangen van Onze Taal sinds 1932. De inloggegevens voor de digitale Onze Taal ontvang je binnen enkele dagen op het door jou opgegeven e-mailadres.

Jaarlijkse verlenging

Het lidmaatschap van Onze Taal wordt elk jaar (na twaalf maanden) automatisch verlengd. Om gebruik te maken van de studentenprijs, moet je elk jaar een foto of scan van je collegekaart aanleveren (zie ook hieronder). Hebben we geen foto/scan van je collegekaart ontvangen, dan rekenen we de normale lidmaatschapsprijs (€ 46,- prijswijzigingen voorbehouden). Indien je het lidmaatschap wilt stopzetten, kan dat per e-mail uiterlijk twee maanden voor de verlengingsdatum. Studenten kunnen Onze Taal voor een periode van maximaal vier jaar met 50% korting ontvangen.

Collegekaart

Om het studentenlidmaatschap te kunnen verwerken, hebben we een foto/scan van je collegekaart nodig. In onze webwinkel kun je deze uploaden. Jaarlijks sturen we een mail over de verlenging van je lidmaatschap en daarin zullen we steeds om een nieuwe foto/scan van je collegekaart vragen. Let op: deze aanbieding geldt alleen als we een duidelijke foto van je collegekaart ontvangen, waarop alle gegevens goed leesbaar zijn. Zo niet, dan kunnen we de aanvraag niet verwerken.
Geen collegekaart? Bekijk de andere mogelijkheden om lid te worden van Onze Taal.

Vragen? Neem contact op met onze administratie via 070 - 356 12 20 of administratie@onzetaal.nl.


Voor Nederland en overige landen gelden andere tarieven; bekijk het tarief voor Nederland en het tarief voor overige landen