Toegang congres 2017 (lid)

Congres 2017 | leden

€ 35,00

* Vereiste velden

€ 35,00

Toegang congres 2017 (lid)

Welke taal gebruik je wanneer? En wat is het effect van de woorden die je kiest? Deze vragen staan centraal op het tweejaarlijkse congres van Onze Taal, dat dit jaar op zaterdag 7 oktober plaatsvindt in het Beatrix Theater te Utrecht, onder de titel ‘Met andere woorden’.

Programma

Het congres duurt van 10.30 tot 16.00 uur; het theater is van 9.30 tot 17.30 uur geopend voor bezoekers. Bekijk het volledige congresprogramma op de website van Onze Taal.

Toegangsprijs

Toegang tot het Onze Taal-congres bedraagt € 60,-. Onze Taal-leden krijgen een aanzienlijke korting op deze prijs: zij betalen € 35,-. Studenten betalen slechts € 17,50.

Speciaal aanbod voor introducés

Als Onze Taal-lid kunt u één introducé meenemen, die dezelfde korting krijgt.

Lunchmogelijkheid

U kunt in het Beatrix Theater lunchen; de lunch bestaat uit een broodjesbuffet plus een drankje (melk, karnemelk of jus d’orange). U kunt gebruikmaken van deze lunchmogelijkheid door naast uw toegangskaart een lunchbon aan te schaffen bij uw bestelling. De lunchbon kost € 15,-.

Lunchworkshops

Als u wilt deelnemen aan een van de twee lunchworkshops, dient u daarvoor een toegangsbewijs aan te schaffen bij uw bestelling. Per workshop is plaats voor maximaal vijftig personen. De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. Als u deelneemt aan een workshop, is de lunch daarbij inbegrepen.

Toegangsbewijzen

De toegangsbewijzen (en de eventuele lunchbonnen of lunchworkshopbonnen) worden een week voordat het congres plaatsvindt per e-mail toegestuurd.

De plaatsen in de zaal worden niet vooraf toegewezen.

Eventuele speciale wensen (rolstoelvoorzieningen, gehoorondersteuning, enz.) graag doorgeven bij de aanmelding, zodat daar rekening mee gehouden kan worden.