10 x Onze Taal (NL) + het boek ‘Mijn vader zei altijd’

10 x Onze Taal (NL) + het boek ‘Mijn vader zei altijd’

Normale prijs: € 52,00

Special Price € 45,00

10 x Onze Taal (NL) + het boek ‘Mijn vader zei altijd’

Het leukste, interessantste én grootste tijdschrift over taal - dat is Onze Taal, taalkundig verantwoord en prettig leesbaar. Artikelen, interviews, columns en rubrieken, over uiteenlopende onderwerpen als etymologie, argumentatie, woordenboeken, spelling en jongerentaal - en nog heel veel meer.

Onze Taal verschijnt tienmaal per jaar. Doorgaans is een van de nummers een themanummer, bijvoorbeeld over het Frans als buurtaal, taal en muziek, reclametaal, en ‘taal en geheugen’.

Leden van het Genootschap Onze Taal ontvangen niet alleen het tijdschrift (op papier én digitaal), maar kunnen ook gratis taalvragen stellen aan de Taaladviesdienst en krijgen korting op diensten (taaltrainingen en congressen). 

De normale prijs voor het lidmaatschap is € 42,- per jaar (10 nummers). Winkelprijs van het boek: € 10,- Meer informatie over het boek ziet u hier: Mijn vader zei altijd.

Uw lidmaatschap wordt elk jaar (na twaalf maanden) automatisch verlengd. U kunt uw lidmaatschap beëindigen door uiterlijk twee maanden voor de verlengingsdatum op te zeggen.

Voor België en overige landen gelden andere tarieven.


De inloggegevens voor de digitale Onze Taal ontvangt u zo snel mogelijk nadat u het lidmaatschap hebt afgesloten. 


Het boek Mijn vader zei altijd is ook los te koop in de webwinkel; prijs € 10,-.